Disclaimer

Gebruik van enige informatie verkregen middels de website gebeurt voor rekening en risico van de gebruiker. Regiostock kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of tekortkomingen in de informatie en/of uitingen op de website. Regiostock aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen en/of ideeën verstrekt door en/of namens Regiostock via deze website.
 
Regiostock is ook niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade in welke vorm dan ook, die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen, onderbrekingen of fouten in het verstrekken van informatie of diensten door Regiostock, of door u aan Regiostock door middel van een website van Regiostock, of anderszins langs elektronische weg.
 
Regiostock aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of op enige andere wijze wordt verwezen. Deze verwijzingen of hyperlinks zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van Regiostock. Regiostock is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.
 
Regiostock besteedt de grootst mogelijke zorg aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de gegevens op deze website. Onvolledigheden en/of onjuistheden kunnen echter voorkomen.
 
Hebt u een klacht, opmerking of signaleert u content, waarvan u meent dat die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of op rechten van derden? Vertel het ons via: info@regiostock.nl


Inloggen

Log hieronder in of maak een account aan.
Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Uitgebreid zoeken


Formulier legen


Regio's

Alle

Model Released

Alle

Type

Fotograaf

Oriëntatie